Összefoglaló

2024.06.07. 08:43

Két autó is kigyulladt egy nap alatt Hajdú-Biharban

Berettyóújfalunál és Újlétán égett egy-egy jármű csütörtökön. Ügyeleti hírösszefoglaló a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Egy autó motorterében keletkezett tűz csütörtök reggel Berettyóújfalu közelében, az M4-es autópályán. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tüzet az ott lévők eloltották. Az egység áramtalanította a járművet – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

kigyulladt autó katasztrófavédelem
Autótüzekhez is sietett a hajdú-bihari katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív

Árokba hajtott és a tetejére borult egy autó Derecske közelében csütörtök délután. A balesethez a berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították az autót. A mentőszolgálat több embert, köztük egy gyereket is kórházba szállított.

Késő este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autó Újlétán, a Gáti dűlőben. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. A járműben három ember utazott, ők nem sérültek meg.

A katasztrófavédelem kora esti közlése szerint tűz keletkezett egy családi ház kamrájában Polgáron, a Deli Mátyás utcában. Berendezési tárgyak és szőnyeg égett a helyiségben, amit a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában