Ügyeleti hírek

2024.06.09. 09:31

Balesetekhez siettek a tűzoltók; kigyulladt egy autó Hajdúböszörményben

Több közúti balesethez is siettek a tűzoltók szombaton Hajdú-Biharban. Hajdúböszörmény közelében kigyulladt egy gépjármű, Debrecenben és Nyíradonyban egymásnak ütközött autókhoz riasztották őket.

Haon.hu

Kigyulladt egy autó Hajdúböszörmény közelében szombaton – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat az ott lévők eloltották. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

baleset-tűzoltók-katasztrófavédelem-kigyulladt-autó
Több közúti baleset is történt szombaton Hajdú-Biharban
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Baleset történt szombat éjszaka Debrecenben, két autó ütközött össze a Mikepércsi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Két autó ütközött össze Nyíradonyban, a Debreceni utcában, szombat délelőtt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy embert kórházban szállított.

Összehordott gallyak égtek szombaton Ebesen, a Rákóczi úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – olvasható a közleményben.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában