Ügyeleti hírek

2024.05.25. 09:14

Baleset baleset hátán, több ember is kórházba került pénteken

Pénteken sem unatkoztak a hajdú-bihari tűzoltók. Balesetekhez, leszakadt ághoz és tűzhöz is riasztották őket.

Haon.hu

Baleset Tiszacsegén; út menti fának ütközött egy személygépkocsi

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Fotó: TÓTH IMRE

Két személygépkocsi ütközött össze, pénteken reggel Hajdúdorogon a Böszörményi úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket – számolt be a balesetről a katasztrófavédelem hírösszefoglalójából.

Délután út menti fának ütközött egy személygépkocsi Tiszacsegén, a Vasút utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. A mentőszolgálat az autó sofőrjét kórházba szállította. Személygépkocsi és teherautó ütközött össze tegnap délután Hajdúsámson-Martinkán a kastély utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Nemcsak baleset, de tűz és víz is okozott gondot

Lehasadt egy tíz méter magas fa egyik ága pénteken a déli órákban, Debrecenben, a Sarok utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók, motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyes faágat. 

Színpad felett elhelyezett ponyvában gyűlt meg a csapadékvíz tegnap délelőtt Balmazújvároson a Kastélykert utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók dugólétrán át, kézi erővel távolították el a vizet.

Leégett az étel Komádiban, az Arany János utca egyik családi házában. A komádi önkormányzati és a Berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Konyáron, a Kék-Kálló utcában pedig matrac égett egy lakatlan épület egyik helyiségében. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Péntek délután jégesőt is kapott Debrecen, de különösebb gondot nem okozott: 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában