Ügyeleti hírek

2024.03.01. 08:44

Cicát mentettek és tüzet is oltottak a hajdú-bihari lánglovagok

Haon.hu

A cicamentés sikeres volt

Forrás: Napló-archív

Macska került bajba tegnap Debrecenben. A Kishegyesi úton egy villanyoszlopon ragadt fent. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az állat az oszlop vezetékeibe gabalyodott, ezért az áramszolgáltató szakembereire is szükség volt. Áramtalanítás után a tűzoltók egy magasból mentő segítségével feljutottak a macskához, majd lehozták onnan. A cica állatvédőkhöz került - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Két autó ütközött össze Vámospércsen, a Tóth Árpád utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Szabadtéri tűz volt Nyírmihálydiban, a Szőlő utcában és a Gelsi úton is. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el mind a két területen a lángokat. Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben ötszáz négyzetméteren égett a száraz gaz, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A debreceni hivatásos tűzoltókat is szabadtéri tűzhöz riasztották. Hajdúhadházon, a Bedő Albert utcában kétszáz négyzetméteren égett az avar, ezért azt a tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában