Ügyeleti hírek

2024.03.16. 09:08

Pusztítottak a szabadtéri tüzek Hajdú-Biharban

Haon.hu

A tűzoltók Hajdúszovátnál is küzdöttek a lángokkal

Forrás: Napló-archív

Foltokban égett egy akácerdő aljnövényzete tegnap délután Nyírmihálydiban, a Gelsi úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel oltották el a tüzet - közölte ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Háromezer négyzetméteres területen égett az aljnövényzet pénteken délután Biharkeresztesen, az Akácfa utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Égett a nádas és a mellette található harminc szénabála Hajdúszováton, a Szabadság utcában tegnap délután. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap este Hajdúböszörményben, a Mátyás király körúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, melyekben összesen négyen utaztak. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Kuka égett tegnap este Debrecenben a Petőfi téren az aluljáróban. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában