Összefoglaló

2024.03.23. 09:31

Gaz- és avartüzek is adtak munkát a hajdú-bihari tűzoltóknak

Debrecenben baleset is történt pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Hajdúhadházon két tűzeset is történt

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Pénteken Hajdúszovát határában, a Keleti-főcsatornánál kétszáz négyzetméteres terület égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Tiszavasváriban, az Erdő utcában peremégéssel égett a gaz ötszáz négyzetméteren, ezért vonultak a hajdúnánási hivatásos tűzoltók. Az egység szikracsapóval oltotta el a lángokat.

Kétszáz négyzetméteren égett a gaz Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. Az esethez a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Mikepércsi úton. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. 

Hajdúhadházon, a Nefelejcs utca végében ezer négyzetméreten égett a száraz gaz és avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában