Összefoglaló

2024.03.26. 08:47

Családi ház égett két hajdú-bihari településen is – a tűzoltóknak sok dolguk volt hétfőn

Tűzesetekhez és balesethez is siettek a vármegyei egyenruhások.

Haon.hu

Az egységek három vízsugárral fékezték meg a tüzet

Forrás: Tóth Imre

Kigyulladt egy hétvégi ház hétfő délelőtt Hajdúszoboszlón, a Szilva dűlőben. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az épület teljes terjedelmében lángolt. A lakókat, akik a füsttel teli szobában voltak, a tűzoltók mentették ki. Az egységek három vízsugárral fékezték meg a tüzet. A mentőszolgálat a ház két lakóját kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Autó és egy motor ütközött össze Debrecenben, a Bartók Béla utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A mentőszolgálat a motorkerékpár utasát kórházba szállította.

Nádas égett Kaba és Nádudvar között hétfő délután, kétszáz négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Este egy kétszintes családi ház emeleti szobájában berendezési tárgyak égtek Hosszúpályiban, a Sport utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A ház lakói nem sérültek meg, de ideiglenesen rokonokhoz költöztek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában