Ügyeleti hírek

2024.02.01. 11:00

Szalagkorlátnak ütközött egy teherautó, kigyulladt egy fóliasátor - többször riasztották a hajdú-bihari tűzoltó

Haon.hu

Egy vízsugárral oltották el a tüzet

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy családi házban a balmazújvárosi Kuruc utcában. A város tűzoltóinak kiérkezésekor egy nyílt égésterű gázkazán üzemelt. A tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A házban két ember volt, ők nem sérültek meg. A gázszolgáltató szakembere a gázkazánt a szolgáltatásból ideiglenesen kizárta - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Százötven négyzetméteres fóliasátorban keletkezett tűz a debreceni Pál utcában, szerda hajnalban. Benne faapríték, a kazánház és maga a fóliasátor egy része égett. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Az eset során senki sem sérült meg.

Több baleset is történt Hajdú-Bihar útjain

Egy kamion szalagkorlátnak ütközött Hajdúszoboszló közelében, szerda hajnalban. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Üzemanyag folyt az útpadkára, annak felitatását is elvégezték a tűzoltók.

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Hajdúböszörmény közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A személyautó egyik utasát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Komádiban, a Fő utcában szerda délelőtt. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és a forgalmat irányították. A mentőszolgálat három embert szállított a kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában