Elismerés

2023.12.24. 11:16

Országos elnöki dicséretet kapott a téglási polgárőr

Kerekes-Bíró Éva

Kolompár László (balra) és Túrós András

Forrás: Országos Polgárőr Szövetség-archív

A legjobbakat hívta meg csütörtökön a december 21-én, Demjénben rendezett ünnepségre Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, aki kiemelkedő tevékenysége elismeréseként elnöki dicséretben és jutalomban részesítette többek között Kolompár László polgárőrt, Téglás Város Polgárőr Szervezetének elnökét, aki ugyanakkor Téglás város alpolgármestere is.  

– A téglási polgárőrök közel ötven fős csapatának is szól ez a kitüntetés, hiszen közösen, összehangoltan végezzük a feladatainkat. Az elmúlt 26 évben mióta polgárőr vagyok, mindig folyamatosan segítünk a Téglási embereknek, a városnak, nagyon büszke vagyok a csapatunkra – mutatott rá Kolompár László.

Szabó Csaba polgármester kiemelte, hogy a téglási polgárőrök nélkül elképzelhetetlen akár egyetlen rendezvény is a városban és környékbeli településeken. – Nálunk ez az a civil szervezet, aki biztosítja a rendezvényeket, akire számíthatunk a kiemelkedően jó és stabil közbiztonságunk folyamatos megőrzésében. A polgárőreink besegítenek a karitatív feladataink elvégzésében, legyen az betegszállítás, szükség eseten bevásárlás vagy gyógyszerkiváltás az elesett, vagy rászoruló egyedül élő emberek részére – hangsúlyozta a városvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában