Kattant a bilincs

2023.12.18. 10:43

Letartóztatták a szováti férfit, aki azt hitte, megtalálta a rendőrbiztos búvóhelyet – videóval

Idős nőt próbált meg kirabolni nemrég a nyílt utcán.

Haon.hu

Forrás: Tények

Ahogy már megírtuk, rablási kísérlet és súlyos testi sértés miatt vettek elő a rendőrök nemrég egy hajdúszováti férfit, aki a nyílt utcán próbálta meg elvenni egy postára igyekvő idős nőtől a táskáját. Földre lökte a nőt, aki azonban nem hagyta magát, így a férfi zsákmány nélkül távozott. A 67 éves néni viszont súlyosan megsérült a rendőrség korábbi közlése szerint.

Az esettel a vasárnapi Tények is foglalkozott, a riport szerint a posta a nő otthonától alig 1 kilométerre van, ezért indult el gyalog. Házától azonban alig tett meg néhány száz métert, amikor az ismeretlen férfi odalépett hozzá, és útbaigazítást kért. Ez azonban csak csel volt.

A férfit a rendőrök még aznap beazonosították, másnap pedig el is fogták, miután egy ágyneműtartóban rábukkantak.

– A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel elrendelte a gyanúsított letartóztatását – mondta a Tényeknek Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője.

A hírműsor szerint a férfinak a mostani eset mellett folyamatban van két másik ügye is, azokat lopás miatt indították ellene.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában