Felállt a jégrendőrség

2023.12.29. 07:30

Mit keresett egy rendőrautó a debreceni jégpályán? – videóval

Megfagyott a hangulat a Debreceni Jégcsarnokban.

Haon.hu

Ideiglenes jégrendőrség állt fel a Debreceni Jégcsarnokban, az akcióról a sportcentrum TikTokján jelent meg videó csütörtökön. A különleges bevetésen a rendőrök traffipaxot vittek a pályára, hogy bemérjenek és igazoltassanak egy ámokfutó korist, sőt még egy rendőrautóval is leparkoltak a jég mellé. Bírságot azonban most nem osztottak, a jópofa kisfilmmel csupán a felelősségteljes, biztonságos korizásra szerették volna felhívni a figyelmet. Szerintünk ez csont nélkül sikerült.

Mutatjuk:

@debreceni_sportcentrum 👮‍♂️🚔🚨 A téli szünidő ideje alatt a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal közösen ideiglenes JÉG RENDŐRSÉG felállítását kezdeményeztük a Debreceni Jégcsarnokban az ámokfutók kiszűrése érdekében.😜 Korcsolyázz, közlekedj felelősségteljesen, vigyázzunk egymásra!😉 #debrecen #debrecenisportcentrum #jegcsarnok #foryoupage #foryou #spotoljdebrecen #police #rendorseg @Uristenzor ♬ eredeti hang - debreceni_sportcentrum

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában