Összefoglaló

2023.10.30. 08:00

Villanyvezetékre dőlt egy tíz méteres fa Nyírábrányban

Tűzhöz és lehasadt faághoz is siettek a hajdú-bihari tűzoltók.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy villanyvezetékre dőlt egy tíz méteres fa vasárnap délelőtt Nyírábrányban, a Jókai utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, a fát kivágták, ezzel megszüntették a veszélyhelyzetet – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Összehordott növényi hulladék égett vasárnap délután a debreceni Dombos tanyán. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Lehasadt egy faág vasárnap kora este Debrecenben, a Domokoskert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, közülük kilenc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában