Kék hírek

2023.10.26. 08:40

Megvágták a nyakát, majdnem meghalt egy ember egy újfalui házibulin

Ezer forintos tartozás miatt vitatkozott össze a házigazdával, életveszélyesen megsérült.

Haon.hu

Forrás: police.hu

Ezer forintért vágta meg ismerőse nyakát egy férfi Berettyóújfaluban, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel, derül ki a vármegyei rendőr-főkapitányság közleményéből

Mint írták, a bejelentés október 21-én éjjel érkezett a rendőrségre. Egy kisebb társaság születésnapot ünnepelt egy berettyóújfalui családi házban. A 49 éves házigazda szóváltásba keveredett egyik vendégével, a vita tárgyát egy 1000 forintos tartozás képezte.

Szó szót követetett, majd a 49 éves férfi kiment a konyhába, felkapott egy kést, és megvágta ismerőse nyakát. A sértett erősen vérzett, ezért sietve autóba ültették, és a helyi kórházba hajtottak vele. Az orvosi vélemények alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

kés rendőrség berettyóújfalu
Forrás: police.hu

A rendőrök még a helyszínen elfogták a házigazdát, majd előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása után a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában