Összefoglaló

2023.10.24. 09:07

Tüzes volt a hétfő Hajdú-Biharban, és nem csak a debreceni kukás eset miatt

Nagymacson egy konténerben, Egyeken egy kukoricatarlón csaptak fel a lángok. Ügyeleti hírek hétfőről.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Kerti hulladék égett hétfő délután Balmazújvároson, a Keleti utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Száraz avar és cserjés égett a 4-es főút mellett Püspökladány közelében hétfőn. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy acélkonténerben elhelyezett berendezési tárgyak égtek Debrecen-Nagymacson, a Dohányos utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kukoricatarló égett négyszáz négyzetméteren Egyeken, a Szigeti tanyán. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Háromszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar és gaz Nyírmihálydiban, a József Attila utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Négyszáz négyzetméteren égett a gaz Hencidán, a Jókai utcában is hétfőn. A berettyóújfalui egység kéziszerszámokkal és vízsugárral oltotta el a tüzet.

Egy tízemeletes társasház központi szeméttárolójában egy nagyméretű fém kuka égett Debrecenben, a Derék utcában, hétfő délután. A tűzhöz a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, mert a lépcsőház füsttel telítődött. A tűzoltók kihúzták a kukát az utcára, egy vízsugárral eloltották a tüzet, ezzel egy időben átszellőztették a társasházat. A beavatkozás idejére körülbelül nyolcvan lakó az otthonában maradt. Az eset során senki sem sérült meg.

Kora este tűz volt a M4-es autópálya mellett, Berettyóújfalu közelében. Hétszáz négyzetméteren égett az avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában