Sziréna

2023.10.27. 07:59

Tűzoltókat riasztottak a Debreceni Egyetemre, egy épületet ki kellett üríteni

Elszívó füstölt a kémiai épületben, amelyet kétszáz embernek kellett elhagynia. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Kigyulladt egy fürdőszobai bojler csütörtök kora reggel Püspökladányban, a Nép utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a füst miatt légzőkészülékben oltották el a tüzet egy vízsugárral – számolt be szokásos ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Baleset történt csütörtökön Hajdúszováton, az Ady Endre utcában. Két jármű ütközött össze, ezért a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Meghasadt és a gyalogosforgalmat veszélyeztette egy nagy fa Debrecen-Józsán, a temető bejáratánál. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Elszívó füstölt csütörtök délután a Debreceni Egyetem kémiai épületében, az eset miatt a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították és átszellőztették a füsttel telítődött épületet. A beavatkozás idejére körülbelül kétszáz ember hagyta el az épületet.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Külső Diószegi út és Panoráma út kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket.

Hajdúsámsonban, az Irinyi utcában egy autó a kerítésnek hajtott, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A tűzoltók áramtalanították az autót, a mentőszolgálat pedig kórházba szállította a jármű vezetőjét.

Forrás: katasztrófavédelem / Debreceni HTP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában