Ügyeleti hírek

2023.09.21. 09:13

Kigyulladt pékséghez és égő bálához is vonultak a tűzoltók Hajdú-Biharban

Debrecenben több esetben is történt riasztás.

Haon.hu

Nádudvaron egy pékségben csaptak fel a lángok

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tíz körbála égett hétfő hajnalban Debrecen-Józsán. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat. A beavatkozást egy munkagép is segítette, mely a bálákat széthúzta, írta közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Veszélyesen megdőlt egy fa Debrecenben, a Széchenyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Tűz volt tegnap délután egy pékségben Nádudvaron, a Fő utcában. Az épületben egy kemencének a szellőzésért felelős villanymotorja égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a gázüzemű kemencét és egy vízsugárral eloltották a tüzet. 

nádudvar, pékség, tűzoltó, pék, tűz, kenyér
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy fa több ága is lehasadt Debrecenben, a Kiskút utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a lángokat, zárta összefoglalóját a katasztrófavédelem.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében olvasható, hogy az illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt, összegzett a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában