Kék hírek

2023.09.29. 07:59

Égő ruhához és balesetekhez is hívták a hajdú-bihari tűzoltókat

Ügyeleti hírek csütörtökről.

Haon.hu

Két autó karambolozott Hajdúszoboszlón

Forrás: Napló-archív

Csütörtök délelőtt melléképületben ruhanemű égett Tiszalökön, a Nyírfa utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, számolt be ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Egy gesztenyefa két ága hasadt egy távközlési vezetékre csütörtökön Mezőgyánon, a Kossuth Lajos utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók ágvágóval távolították el a faágakat, hogy azok a gyalogosforgalmat ne veszélyeztessék.

Fát vágtak a debreceni hivatásos tűzoltók Debrecenben, a Karácsony György és a Kurta utcában is. A lehasadó ágak a forgalmat veszélyeztették, ezért kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk mindkét helyszínen.

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz avar és a gaz Hajdúsámsonban, a Szüret utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hajdúhadház közelében, a 4-es számú főúton két autó ütközött össze. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el.

Két autó ütközött össze Hajdúszoboszlón, a Dózsa György úton csütörtök kora este. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában