Összefoglaló

2023.09.28. 07:42

Durva mérleg, kilenc embert vittek kórházba szerdán a hajdú-bihari utakról – fotókkal, videóval

Sárándnál hatan, Hajdúböszörménynél hárman sérültek meg. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Sárándnál négy autó ütközött össze, az egyik fel is borult

Forrás: Tóth Imre

Összehordott szemét égett egy elhagyatott házban Debrecenben, az Erzsébet utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat, olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Debrecenben, a Menyhárt József téren egy tízméteres fa több ága hasadt le. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az ágakat létrán át, kézi erővel távolították el.

Ötszáz négyzetméteren égett a szemét Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főút mellett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerda délután Sáránd közelében.

Ide a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat. A kisteherautó rakománya fűrészpor volt. A balesetben összesen hét ember volt érintett, hat utast a mentőszolgálat kórházba szállított.

Két autó ütközött össze Hajdúböszörmény közelében, a 35-ös számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat három embert kórházba szállított. A műszaki mentés alatt teljes útzár volt.

baleset hajdúböszörmény
Forrás: katasztrófavédelem

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában