Tragédia

2023.08.16. 09:48

„Nincsenek szavak a fájdalomra” - teljesen összetört a Debrecenben halálra gázolt lány édesapja

A 19 éves lány a munkahelyére tartott, amikor a baleset történt.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hétfő hajnalban halálos baleset történt Debrecenben, a Böszörményi úton. Az áldozat egy 19 éves fiatal nő, akit a gyalogátkelőnél gázoltak el. A segítség hamar megérkezett a helyszínre, ám a lány életét már nem sikerült megmenteni.

A baleset után portálunknak nyilatkozott az a férfi is, aki megpróbálta újraéleszteni a lányt, ám nem járt sikerrel. Mint mondta, elkeserítőnek tartja, hogy több autós is elhajtott a lány mellett, ő volt az első, aki megállt, pedig a gázolás már korábban történt. Hozzátette azt is, hogy a balesetet okozó sofőr az autója mellett állt, feltehetőleg sokkot kapott, a mentőket pedig egy fiatalember értesítette, aki a buszmegállóból volt tanúja az eseményeknek.

Mindig mosolygós, kedves volt

Az eset után a Ripostnak nyilatkozott a fiatal áldozat, a 19 éves P. Petra egyik ismerőse, aki elmondta, hogy még mindig nem hiszik el, mi történt. 

Hangsúlyozta, Petra mindig kedves, mosolygós lány volt, és olyan űr maradt utána, amit képtelenség betölteni. 

Nem tudom, mi történt, de Petra nem volt olyan, aki telefont nyomkodott volna útközben, vagy lelépett volna figyelmetlenül. Óvatos volt és mindig figyelt, ha közlekedett

– szögezte le, és elmondta azt is, hogy a fiatalt mindenki óvatos közlekedőnek ismerte.

„Tudom, érzem, hogy jó helyen van”

A portál megszólaltatta Petra édesapját is, aki a tragédia után - érthetően - teljesen összetört. Elmondta, még ők sem tudják, hogyan történt a baleset, de biztos abban, hogy a gyermeke mindig óvatos volt és azon a tragikus reggelen is vigyázott. 

Tényleg figyelt, mindig körültekintéssel közlekedett, úgy gyalogosan, mint autóval

– mondta a gyászoló férfi, majd hozzátette, hogy lányát mindenki szerette, fantasztikus fiatal nő volt. 

A baleset reggelén Petra éppen munkába tartott, egy szállodába ment reggel hatra dolgozni, ott végezte a nyári gyakorlatát, ugyanis turizmus szakon tanult. 

A megtört férfi elmondta, ezt a fájdalmat képtelen elviselni:

Nincsenek szavak a fájdalomra, amit érzek. Csak az segít elviselni, hogy tudom, érzem, hogy jó helyen van. Fent van a többi angyalkával, körül veszik, befogadták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában