Halálos karambol

2023.07.07. 10:02

„Jó srác volt, soha nem ártott senkinek” – sokan gyászolják a Debrecenben elhunyt motorost

Szemtanú és ismerős is megszólalt a keddi tragédiáról.

Halálos motorbaleset a debreceni Honti utcában

Forrás: Kiss Annamarie

Mint arról korábban már beszámoltunk, halálos motorbaleset történt kedden a debreceni Honti utcában: egy robogós a rendőrség szerint nem adott elsőbbséget egy autónak a Munkás utcai kereszteződésben, a két jármű összeütközött, a bukósisak nélkül motorozó férfi a kórházban meghalt.

A Borsnak a balesetet követően egy szemtanú is nyilatkozott. - Elég rosszul nézett ki a helyszín, de bevallom, én reménykedtem benne, hogy a robogós él, mert ahogy láttuk, sem ő, sem az autós nem mehetett túl nagy sebességgel. Úgy tudjuk, hogy az utcán még életben volt, aztán kórházba is vitték. Aztán elmondták, hogy nem volt rajta bukósisak. Sajnáljuk a srácot és az autóst is – sorolta egy helyi férfi.

A lap azt írta, a kokadi robogóst, Norbertet sokan ismerték a környéken, most tucatnyian siratják a férfit:

Szegény Norbit és a családját is nagyon sajnáljuk. Jó srác volt, soha nem ártott senkinek. Igen, hiba volt nem felvenni a bukósisakot, de nem ezt érdemelte, ahogyan a családja sem, nagyon szerették egymást. Őszinte részvétünk a családnak és a barátoknak, sosem feledjük őt

mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában