Sziréna

2023.06.16. 08:33

Két mobil miatt kattant a bilincs a hajdúhadházi fiatalok csuklóján

Órákon belül elfogták őket.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A 20 éves fiatal és 16 éves társa június 8-án 1 óra körül sétáltak be egy hajdúhadházi ingatlan kertjébe. A bejárati ajtó zárva volt, ezért kicsit megfeszítették, majd bejutottak az épületbe - írja a police.hu. A fiatalabb fiú a figyelő szerepét töltötte be, ő az ajtóban maradt, cimborája pedig elkezdte átkutatni a helyiségeket. A nappaliban egy fiatal nő aludt a kanapén, mellette pedig két mobiltelefon hevert. A 20 éves férfi észrevétlenül odalopakodott a sértetthez, elemelte a készülékeket, majd sietve távoztak barátjával.

A nő nem sokkal később felébredt és észrevette, hogy a telefonok eltűntek, majd értesítette a rendőrséget.

A gyors intézkedéseknek és az egyenruhások jó hely- és személyismeretének köszönhetően már hajnalban a kattant a bilincs a két fiatal csuklóján. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában