Szövevényes ügy

2023.06.28. 14:53

Rosszul sült el a kifizetett légyott: az ágy helyett a berettyóújfalui rendőrségen ért véget az éjszaka

Az összeget megbeszélték, de a nőnek és két társának több kellett volna.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Egy berettyóújfalui házban beszélt meg légyottot június 27-én egy férfi egy nővel, akire egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A találkozáskor a 31 éves férfi kifizette a megbeszélt árat, azonban az aktus helyett két férfival találta magát szemben, akik még több pénzt követeltek. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, megfenyegették, hogy szexuális erőszak miatt feljelentik, majd felpofozták, ellökték. Ekkor a sértett zsebéből kiesett a tárcája, amiből a két támadó kivette a pénzt. A sértett elmenekült, és rögtön a rendőrségre sietett. Épp csak elmondta a nyomozóknak a történteket, amikor a 24 éves nő erőszakról szóló telefonos bejelentése is megérkezett a hatósághoz - írja a police.hu.

A helyi bűnügyesek rövid időn belül tisztázták a félresikerült légyott körülményeit, majd előállították az esemény szereplőit. A 24 éves B. Zsanettet, a 35 éves M. Dávidot és a 27 éves J. Sándort csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A két férfit a hatóság őrizetbe vette, a nő az eljárás során szabadlábon védekezhet.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában