Összefoglaló

2023.05.07. 08:59

Nem csak a Széchenyi utcai étteremhez rohantak szombaton a tűzoltók

Levágott nád és bozótos is égett Hajdú-Biharban. Ügyeleti hírek.

Tűz ütött ki egy debreceni étterem konyhájában

Forrás: Tóth Imre

Száz négyzetméteren égett az aljnövényzet Nyíracsádon szombaton kora délután, a Hatház utcában. Az esethez a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet, áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti jelentésében.

Száz négyzetméteres területen levágott nád égett szombaton kora délután Hajdúszoboszló közelében a 4-es számú főút mellet. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A beavatkozó egységtől másfél kilométernyi távolságra pedig a száraz aljnövényzet égett, amit a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

Bozótos és aljnövényzet égett tegnap délután Hajdúhadházon, a Silye Gábor utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

Ahogy arról beszámoltunk, szombat délelőtt egy debreceni étterem konyhájában csaptak fel a lángok, emiatt tűzoltókat, mentőket és rendőröket is riasztottak a Széchenyi utcára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában