Kétgyerekes családapa az áldozat

2023.04.04. 09:22

Még harminc szúrásnál sem állt le a debreceni gyilkos – videóval

A Tények szerint féltékenység állhat a brutális csornai emberölés mögött.

A gyanúsított ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség

Forrás: Tények

Egy fiatal debreceni férfit gyanúsít a rendőrség a vasárnapi, csornai gyilkosság ügyében, a 21 éves feltételezett elkövetőt hétfőn fogták el egy miskolci kutyafuttatóban. Az ezzel kapcsolatos közlemény szerint a fiatalember a rendőröket meglátva egy kést vett elő, és öngyilkossági szándékkal több alkalommal megszúrta magát.

A hétfői Tények új részleteket közölt a borzalmas gyilkosságról. A hírműsor szerint kétgyerekes családapa az áldozat, akit a rokonai kezdtek el keresni, mert nem érték el telefonon, ezután törték rá az ajtót. Kiderült, hogy

az áldozat nemrég elköltözött a családjától, és azzal a férfivel élt együtt, aki most több mint 30 késszúrással megölte, a Tények szerint féltékenység miatt.

Az adásban elhangzott, az áldozatot sokan ismerték a környéken, mivel egy helyi pékség résztulajdonosa volt.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában