Sziréna

2023.04.03. 20:15

Miskolcig menekült a csornai emberöléssel gyanúsított debreceni férfi – a rendőrök elfogták

Veress Dominik Márk az egyenruhásokat meglátva egy késsel több alkalommal is megszúrta magát.

A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták és kórházba szállították

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást folytat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 21 éves debreceni férfival szemben, és ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. 

A rendőrök holtan találtak egy 39 éves férfit egy csornai lakótelepi lakásban vasárnap délután, a nyomozás során beszerzett adatok alapján debreceni Veress Dominik Márk gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre április 3-án 14 óra 15 perckor, miszerint a keresett férfi Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban tartózkodik – tudatta a police.hu hétfői közlésében.

A helyszínre érkező egyenruhások megkísérelték elfogni a körözött személyt, aki a rendőröket meglátva egy kést vett elő, és öngyilkossági szándékkal magát több alkalommal megszúrta. A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták és kórházba szállították. Őrizetbe vételére a rendőrség intézkedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában