Sziréna

2023.04.07. 08:40

Ezt látta a szemtanú! Új részletek a debreceni gyilkos elfogásáról – videóval

A férfi a Tények szerint olyan rossz állapotban van, hogy még mindig nem tudták kihallgatni.

Forrás: Tények

Rossz állapota miatt még mindig nem tudták kihallgatni azt a 21 éves debreceni férfit, aki a hétvégén végezhetett vállalkozó szeretőjével Csornán, erről a csütörtöki Tényekben volt szó. Mint ismert, a fiatalembert egy miskolci kutyafuttatóban fogták el, a rendőröket meglátva öngyilkosságot kísérelt meg egy késsel.

A hírműsornak az elfogás egyik szemtanúja mesélt a történtekről.

Hajoltak valaki fölött, olyan, mintha éleszteni akarták volna, legalábbis messziről úgy tűnt. Nagyon sokáig itt voltak. A mentő olyan fél óra múlva elvitte ezt a valakit

– nyilatkozta a nő, aki meghökkent, amikor megtudta, hogy egy gyilkos késsel jött a környékre. „Gyönyörű napsütéses idő volt, ott, szemben van egy játszótér, és ez pont itt volt egyébként a játszótérnél, még jó, hogy nem az emberek ellen fordult, hanem saját maga ellen” – tette hozzá. A Tényekben helyszíni fotókat is bemutattak a mentésről és az elfogásról.

A férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, állapota miatt egyelőre a letartóztatását sem rendelték el.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában