Kék hírek

2023.04.03. 13:25

Több százezres hibák a nagykereki határon

Körözötteket fogtak, sofőröket büntettek a biharkeresztesi rendőrök.

Egy kisbusz utasaként jelentkezett belépésre az ártándi határon egy román állampolgár április 1-jén 20 óra 40 perckor. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben a Budapest VI. kerületi Rendőrkapitányság körözést adott ki. Nem sokkal később, 22 órakor szintén Ártándnál ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A határrendészek megállapították, hogy a sofőrrel szemben a Gyulai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, olvasható a police.hu-n.

Másnap, 11 óra 30 perckor Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen akart belépni az országba egy nő, akivel szemben a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést. Ugyanezen a napon este két járműszerelvényt is ellenőriztek az egyenruhások Ártándnál. Az intézkedések során a határrendészek megállapították, hogy mindkét esetben túlsúlyt eredményezett a rakomány.

Biharkeresztes határ rendőrség Haon
Forrás: police.hu

A biharkeresztesi rendőrök a két férfit és egy nőt előállították, míg a túlsúlyos járműszerelvények vezetőivel szemben összesen 600 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában