Baleset

2022.11.24. 16:40

Kisteherautóval ütközött egy autó Józsán, egy személy életét vesztette

A karambol a 35-ös főúton történt.

Forrás: Tóth Imre

Közúti közlekedési baleset történt a 35-ös számú főúton, Józsa belterületén 2022. november 24-én 16 óra 20 perc körül - közölte a rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi összeütközött egy kisteherautóval. Amint az a katasztrófavédelem közleményéből kiderül, a város hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek a személyautóból. 

A rendőrség megerősítette, a baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte: az esethez két mentőegységet riasztottak. Egy középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a hosszas újraélesztés ellenére az életét sajnos már nem lehetett megmenteni. A mentők egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, kerülni a környező utcákban és az M35-ös autópályán lehetett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában