Ügyeleti hírek

2022.11.13. 09:59

Alig lehet összeszámolni, hány baleset történt szombaton

Egyik riasztás érkezett a másik után.

Forrás: Napló-archív

Trágyaszóró munkagépnek ütközött egy személygépkocsi szombaton reggel Körösszakálon, a Sas utcában. A jármű utasa beszorult a roncsba, őt a komádi önkormányzati tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében. 

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt a 42-es számú főúton Berettyóújfalu közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűoltók a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autókban összesen heten utaztak, a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Két személygépkocsi ütközött össze az M35-ös autópályán tegnap délelőtt. A debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadályt megszüntették.

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi, tegnap délelőtt Hajdúszoboszló és Hajdúszovát között. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban, szombaton délután Kabán, a Váci Mihály utcában. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A gázszolgáltató szakemberei a készüléket kizárták a rendszerből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Nagyhegyes közelében a 3405-ös számú főúton tegnap este. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap este Hajdúdorogon, a Nánási utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában