Videóval

2022.09.12. 15:22

14 éves gyereket raboltak ki egy debreceni vonaton

Mindhárom gyanúsítottat letartóztatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 17, egy 23 és egy 26 éves férfivel szemben – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. A nyomozás adatai szerint a debreceni, illetve a két hajdúböszörményi gyanúsított szeptember 8-án reggel egy Budapestről Nyíregyházára tartó vonaton leültek egy fiú mellé.

Debrecent elhagyva leszólították a fiatalt, majd az egyikük pénzt követelt tőle. A 14 éves sértett ennek hatására 3 ezer forintot adott át, a bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

A bejelentést követően a rendőrök adatot gyűjtöttek, és pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket. A nyomozók gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság szeptember 9-én elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában