Összefoglaló

2022.08.06. 09:43

Pocsajon és Egyeken a gaz, Nádudvaron a szemét égett

Lehasadt faágakhoz is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Pénteken egy öt méter mély aknába esett egy ember Debrecen-Kismacs külterületén. A debreceni hivatásos tűzoltók kosárhordágy segítségével felhúzták a sérültet, és átadták a mentőszolgálatnak – közölte a katasztrófavédelem.

Pocsajon, az Apáti telepen égett a száraz avar tegnap. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy fűzfa tízméteres ága lehasadt Debrecenben, a Meggyfás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították a faágat.

Nádudvaron, a Jókai utca végében kommunális hulladék égett háromszáz négyzetméteren. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották a tüzet. Berettyóújfaluból és Debrecenben is érkeztek plusz vízszállítók a helyszínre.

Ötszáz négyzetméteren égett a gaz pénteken Egyeken, a Dankó Pista utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy faág hasadt le Debrecenben, a Görömbei András utcában. Motoros láncfűrésszel szüntették meg az akadályt a debreceni hivatásos tűzoltók.

Hat elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában