Felkavaró képsorok

2022.07.11. 09:19

Eddig nem látott felvételek a 42-esen történt tragédiáról

A balesetben két ember életét vesztette.

Forrás: Tóth Imre

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személygépkocsi, egy mezőgazdasági vontató és egy kisbusz ütközött össze július 10-én, vasárnap hajnalban a 42-es számú főúton, Földes és Berettyóújfalu között. Helyszíni információink szerint a traktor vontatmányával Püspökladányból Berettyóújfalu felé tartott, mikor a mögötte haladó román felségjelzésű kisbusz előzésbe kezdett. Mint megtudtuk, a jármű először a traktor vontatmányának, majd a vele szemből érkező furgonnak ütközött neki.

A balesetben két személy életét vesztette, a mentőszolgálat munkatársai pedig kilenc embert szállítottak kórházba.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat Regionális kommunikációs munkatársa megkeresésünkre közölte, 11 mentőegységet riasztottak a helyszínre. Két gyermeket és hét felnőttet láttak el súlyos fej-, illetve végtagsérülések miatt. Emelt szintű ellátás után a sérülteket azonnal baleseti sebészetre szállítottak.

Két sérültet a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára vittek, kettőt Karcagra, ötöt a berettyóújfalui kórházba. Debrecenben két súlyos sérültet, egy gyereket és egy felnőttet látnak el. Mindketten fej- és koponyasérülést szenvedtek, a gyereknek ezenkívül combsérülései is vannak – tudatta az egyetem sajtóügyelete.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában