Új részletek

2022.02.13. 19:21

„Mielőtt megvakított, azt mondta, őt látom utoljára” – Megszólalt a véres kemecsei támadás áldozata

Gabriella jelenleg védett házban tartózkodik, sérülései miatt a beszéd is nehezen megy neki.

Forrás: Bors

A hencidai Gy. A. egy hete összeszurkálta, majd olyan súlyosan bántalmazta Kemecsén a volt barátnőjét, a 22 éves Gabriellát, hogy a nő elveszítette a látását. A helyiek még mindig nem tértek magukhoz a szörnyű tett után – írja a naphire.hu nyomán a Szabolcs Online.

 

A lányt egy védett házban őrzi a rendőrség. Súlyos sérülései miatt nehezére esik a beszéd, ezért szavait a bátyja, Róbert tolmácsolta.

 

Gabriella korábban szakított a férfival, aki szerette volna, ha visszafogadja. A nő nemet mondott. Végül Gy. A. tavaly januárban elrabolta, több napig fogva tartotta, félholtra verte.

 

– Amikor a volt élettársam elrabolt, mellkasi, koponya- és  hasfali zúzódásokat okozva többször is brutálisan megvert. Minden éjszakám rettegés volt a házában, együtt éltem a halál gondolatával. Fegyverrel fenyegetett, de azt hittem, ilyesmi nem történhet meg velem, mert hamarosan úgyis börtönbe zárják az előző tetteiért – idézte fel a történteket Gabriella. 

 

A lány a múltat maga mögött hagyva egy nagyvárosban, akadálymentesített házban képzeli el az életét, ahol a biztonságos közlekedés és az egészségügyi ellátás is állandóan rendelkezésre áll, dolgozhat és a kislányát felnevelheti.

Mielőtt megvakított, azt mondta, őt látom utoljára. Nem így történt. Az ügyeleten, ha homályosan is, de az öcsém és a keresztapám arcát még láthattam. A szám is megsérült, mert ki akarta szakítani a nyelvem, hogy többet ne beszélhessek.

Ezek után hogyan képzelem el az életemet? Amikor majd isten segítségével teljesen felkészültem, segíteni szeretnék a sorstársaimnak, a bántalmazott nőknek – osztotta meg.

Frissítés: a rendőrség közleménye

 

A naphire.hu cikkével kapcsolatban hétfő délelőtt közleményt adott ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, ezt változtatás nélkül közöljük.

 

„A rendőrség minden bajba jutott állampolgár bejelentésére reagál, a rendelkezésére álló törvényes eszközökkel szolgál és véd.

 

Határozottan visszautasítjuk a naphire.hu 2022. február 13-án Megszólalt a kemecsei rém megvakított áldozata… címmel megjelent cikkében írtakat, hogy az áldozat hiába kért rendőri segítséget, nem kapott.

 

A médiatartalom-szolgáltató nem tartotta szükségesnek, hogy cikke megjelenése előtt megkérdezze a rendőrséget is, és a tények birtokában hitelesen tájékoztassa a közvéleményt.    

 

Határozottan cáfoljuk a naphire.hu állítását, és felszólítjuk, hogy a minden alapot nélkülöző kijelentését távolítsa el.

 

A rendőrség minden bejelentésre reagál, és megteszi a szükséges intézkedéseket.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában