ügyészségen az akta

2020.12.22. 08:53

Eltiltás hatálya alatt okozhatott súlyos balesetet

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett Berekböszörmény, Köztársaság téren 2019. szeptember 23-án 16 óra körül – írja a police.hu.

A sofőr, járművével a Kossuth utcára akart kanyarodni, de a manőver során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő motorosnak, így összeütköztek. A közlekedési balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a 36 éves gépkocsivezetőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A rendőrök azt is megállapították, hogy nem volt jogosítványa, továbbá járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában