Elmaradt az elsőbbségadás

2019.08.08. 13:16

Véget ért a nyomozás a biharnagybajomi motorbaleset ügyében

A püspökladányi rendőrök befejezték a májusi baleset körülményeinek vizsgálatát, amelynek során egy motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu

A rendőrség közlése szerint egy 28 éves férfi közlekedett személyautójával 2019. május 4-én 9 óra körül Biharnagybajomban, a Bercsényi utcában. A sofőr a Rákóczi utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtáblát, és nekiütközött egy szabályosan közlekedő motorosnak. A kétkerekű vezetője a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a gépkocsi vezetőjét, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. A Püspökladányi Rendőrkapitányság vele szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában