polgári emberölés

2019.08.21. 16:43

A színpadról nem is észlelték a bajt

A szórakoztatónak ígérkező este nagyon hamar tragédiába fulladt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 19-én este Polgár főterén megkéseltek egy férfit, aki később belehalt a sérüléseibe. A Borsonline információ szerint a családapa a gyerekeivel a Zenevonat koncertjén szórakozott, amikor a tragédia történt. A portál úgy tudja, a gyanúsított már hónapok óta fenyegette az áldozatát, majd a koncert közben egy késsel többször meg is szúrta. A családapát egyből kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni. Az esetet az áldozat gyermekei is végignézték.

Az üggyel kapcsolatban egy szemtanút is sikerült megszólaltatnia az oldalnak, aki elmondta, csak azt hallották, hogy a megkéselt férfi lánya sikoltozik, mikor az apja a földre került. Az ismerősöktől pedig annyit tudtak meg, hogy a gyanúsított már hetek óta a férfi megölésével fenyegetőzött.

A Zenevonattal fellépett fellépett Heincz Gábor Biga is, aki elmondta, észre sem vették mi történt, a koncertet nem is szakították félbe, így csak az előadás után értesültek a történtekről.

Az esettel kapcsolatban a település polgármestere a részvétét fejezte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában