Összefoglaló

2023.06.08. 07:49

Nyomokat hagyott az ítéletidő Debrecenen, volt, ahol parkoló autók közé borult egy fa

Sérülés szerencsére nem történt a Benczúr Gyula utcában. Ügyeleti hírek szerdáról.

Parkoló autók közé dőlt egy fa a debreceni Benczúr Gyula utcában

Forrás: katasztrófavédelem

Szerdán napközben több faág is lehasadt Debrecenben. A debreceni tűzoltók szüntették meg a gyalogos- és a közúti forgalmat veszélyeztető területeket. A Kádár dűlőben egy akácfa egyik ágát kellett levágni, mert elzárta az utat. A Völgy utcában is útra dőlt egy fa. A Benczúr Gyula utcában egy parkolóban dőlt ki egy fa, a parkoló autók közé borult, sérülést azonban nem okozott. A Szabó Kálmán utcában és a Böszörményi úton is faágak hasadtak le, a Vezér utcában pedig egy kidőlt fát egy másik fa tartott meg, ezért azt is el kellett távolítani motoros láncfűrésszel – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Az árokba hajtott egy autó Hosszúpályiban, a Keleti utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Tűz volt egy lakatlan házban Létavértesen, a Víztorony utcában. Az egyik szobában ruhaneműk égtek. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!