Közbeszerzés

2023.06.11. 09:00

Ezen utcák kaphatnak majd szilárd burkolatot Debrecenben

A tervezésekre írt ki közbeszerzést az önkormányzat.

Tíz utca felújításának tervezésére írt ki közbeszerzést Debrecen önkormányzata (illusztráció)

Forrás: Napló-archív

Tíz utca felújításának tervezésére írt ki közbeszerzést Debrecen önkormányzata – derült ki a Közbeszerzési Értesítő május 30-án megjelent számából. Az ajánlatokat egy kivétellel június 22-éig várják, a majdani tervező feladata a felhívásokban megjelölt szilárd burkolattal nem rendelkező útszakaszok felújítási terveinek elkészítése a hozzájuk tartozó csapadékvíz-elvezetéssel és a kapcsolódó releváns közműépítésekkel.  

A kiírások alapján az önkormányzat célja a Dessewffy utca két szakaszának felújítása a Dobó utca és Dembinszky, valamint az Ótemető utca és a Dembinszky utcák közötti részen mintegy 280 méteren; a Bádogos utca és Bádogos köz fejlesztése 160 méteren a Kavics utca – Gázvezeték utcák közötti részen; a Seregélyes, Mogyoró, Derekassy, Halastó, Varsa és Fekete István utcák aszfalt nélküli szakaszainak szilárd burkolattal való ellátása 250, 394, 160, 83, 82, és 1410 méteren, továbbá az Északi sor és Vashámor utca fejlesztése 220 méteren és a józsai Jósa Miklós utca felújítása 165 méteren. Utóbbira az ajánlatok beadási határideje június 27. 

BS 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában