haon.hu PODCAST
2023.09.01. 11:36
Thür Ádám: Az ízek és az illatok igazi emlékőrzők
Haon.hu
Forrás: Napló-archív
A Haon podcaststúdiójában egy Michelin-tányéros debreceni belvárosi étterem séfjének életútja kapott főszerepet. Thür Ádám megjárta a ranglétrát, egy angol pub mindeneseként kezdte, majd kemény munkával mesterszakács lett a szigetországban, később pedig már szakoktatóként is dolgozott. A beszélgetésből kiderült, mi a kedvenc étele, melyik tésztás fogást nem tudja értelmezni, sőt megtudtuk, mi igaz abból, hogy egy séf otthon nem főz.
haon.hu PODCAST
- H szektor: a mezőny első felébe várjuk a Lokit!
- Te mit kívánnál? – készülj fel, mert jönnek a hullócsillagok!
- H szektor: Mit szólunk Bódi eligazolásához?
- A vezető játékosmegfigyelő: a Loki 3-400 klubbal versenyez az európai átigazolási piacon
- A szeretetnek van a legnagyobb energiája
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre