Díjazottak

2023.06.26. 12:48

Alkotásokkal adták tovább a jót a hajdú-bihari gyerekek

Az óvodások és iskolások szebbnél-szebb rajzokkal, festményekkel, videókkal és egyéb technikákkal mutatták be, hogy miképp tudják továbbadni mindazt a jót, amit ők kaptak.

Forrás: Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány

„Legjobbak a jók között” díjat nyertek el alkotásukkal a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum és Kollégium Mi vagyunk a Grund!, a Debreceni Bárczi Gusztáv Egymi Segít-hetek, a Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola Bocskais FotóSOKK, a Balmazújvárosi Általános Iskola Kalmár Zoltán Tagintézmény Csipet Csapat, valamint az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola diákjai az országos „Add tovább a jót, amit Te is kaptál!” országos gyerekpályázaton - olvasható a Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány portálunkhoz eljuttatott közleményében. 

Immár 10. alkalommal rendezték meg a Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány országos kreatív pályázatát, melyre nemcsak az országból, de a határon túlról is érkeztek gyerekek. A pályázaton közel 2.400 gyermek indult, mely a napokban megrendezett, kiállítással egybekötött ünnepélyes díjátadóval zárult.

Forrás: Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány

A pályázat célja a korábbi évekhez hasonlóan idén is az volt, hogy a gyermekek a mai, időnként erőszakos és rohanó világban, az alkotás örömén keresztül megtapasztalják, hogy a kedvesség, önzetlenség, az egymás segítése és a példamutatás milyen pozitív hatással van nemcsak a saját, hanem a környezetük életére is.

Ez év szeptemberében, immár 11. alkalommal, ismét útjára indul az alapítvány országos kreatív gyerekpályázata „Tégy jót és legyél példakép!” címmel, melynek célja szülőkkel és pedagógusokkal összefogva divatba hozni a pozitív értékeket az óvodák, iskolák és családok életében, és a gyermekek mindennapjaiban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában