Ez ám a cukiság!

2023.02.03. 11:25

„Vad” motorosok keltettek feltűnést Debrecenben

Nem minden kétkerekű lehet ilyen biztonságban Debrecenben.

Megmosolyogtató fotóra bukkantunk a DEBRECENBEN HALLOTTAM Facebook-csoportban péntek délelőtt. Egy parkoló motoron két aranyos kutya üldögélt nyugodtan a gazdijára várva Debrecen egyik utcájában. 

Ilyen motorosokkal bármikor szívesen találkozunk Debrecenben
Forrás: Tóth Viki / DEBRECENBEN HALLOTTAM

A jámbor állatok viszont nem most tűntek fel először a cívisváros útjain, a kommentelők ugyanis már jó néhány évvel ezelőtt is összefutottak velük, a lenti kép a készítője szerint körülbelül hét éve készült.

Forrás: Madarász Kristóf / DEBRECENBEN HALLOTTAM

Volt, aki megemlítette, a kedvencek mindig így utaznak és amellett, hogy aranyosak, jól neveltek és barátságosak is. Megjegyezték azt is, hogy valószínűleg nagyon szeretheti őket a gazdi, ha mindenhová együtt utaznak. 

Korábban egy harmadik kutyus is „bandázott” a most lencsevégre kapott négylábúakkal, ami szintén feltűnést keltett. 

Forrás: Fedor Cintia / DEBRECENBEN HALLOTTAM

Az egyszer biztos, ilyen biztonságban nem mindenki tudhatja a motorját, ezt pedig egy humoros hozzászólásban meg is erősítették: „organikus lopásgátló” gondoskodik arról, nehogy valaki elvigye a járművet. 

Azonban nem ez volt mostanában az egyetlen feltűnő kétkerekű a városban, ugyanis közvetlenül karácsony előtt egy ünnepi díszbe öltözött biciklis csalt mosolyt az emberek arcára. 

De hasonló szelíd motorosról is adtunk már hírt korábban, akkor Lédi keltette fel sokak érdeklődését, amint meglátták gazdája, Szatmári Tibor robogóján. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában