Adventi ízek
2022.11.27. 18:07
A mennyei olasz cipók titkai
Gasztrobemutató Debrecen központjában.
Forrás: Czinege Melinda
Nemzetközi csemege került terítékre vasárnap a Debrecziner Gourmet és az ALL-IN Debrecen rendezvények fúziójaként; az érdeklődők az olasz tradíciókon alapuló Panificio il Basilico pékség mennyei karácsonyi kóstolóján vehettek részt. Egyebek mellett megtudhattuk a tökéletes panettone titkát, valamint megismerkedhettünk néhány olasz konyhai specialitással. A kóstolás közben Luca Balduccio mesélt arról, hogyan ünneplik a karácsonyt Olaszországban, milyen fogások és sütemények készülnek Jézus születésének ünnepére.
A Panificio il Basilico bemutatója Debrecenben
Fotók: Czinege Melinda
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre