Adventi ízek

2022.11.27. 18:07

A mennyei olasz cipók titkai

Gasztrobemutató Debrecen központjában.

Forrás: Czinege Melinda

Nemzetközi csemege került terítékre vasárnap a Debrecziner Gourmet és az ALL-IN Debrecen rendezvények fúziójaként; az érdeklődők az olasz tradíciókon alapuló Panificio il Basilico pékség mennyei karácsonyi kóstolóján vehettek részt. Egyebek mellett megtudhattuk a tökéletes panettone titkát, valamint megismerkedhettünk néhány olasz konyhai specialitással. A kóstolás közben Luca Balduccio mesélt arról, hogyan ünneplik a karácsonyt Olaszországban, milyen fogások és sütemények készülnek Jézus születésének ünnepére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában