Bulvár

2024.07.03. 15:54

Megyeri Csillánál 10 év után sem jön a baba, párjával nem is szerelmesek egymásba

Gyakran felröppennek hírek arról, hogy szakítottak, de ők hosszú évek óta mindig megcáfolják ezeket a pletykákat. Megyeri Csilla most azt is elmondta, mit gondol a köztük lévő szerelemről.

Haon.hu

A Ripost legutóbbi beszámolójából kiderült, hogy 10 és fél éve van együtt a debreceni születésű Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt. A sztárpár kapcsolatában is voltak hullámvölgyek, többször felmerült már az is, hogy szakítottak. Legutóbb például akkor, amikor elköltöztek, és az internetezők hiányolták a közös képeket a lakásból.

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt
Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt
Forrás:  MW-archív

Megyeri Csilla igazi házi sárkány volt

A műsorvezetőt ezúttal Lakatos Levente köszönthette vendégeként. A podcastban az elmúlt évek kőkemény tapasztalatairól beszélgettek.

Ha probléma van, mi nagyon durván összezárunk, és próbáljuk megoldani. És nem az jellemző ránk, mint a mostani fiatalságra, hogy jön a probléma, eldobom és jöhet a következő emberke. Szerintem mi ezt csináljuk jól

 – hangzott el a Levente klubja adásában. Csilla bevallotta, régen igazi házi sárkány volt, de ez már nagyon sokat változott.

Talán lenyugodtunk, vagy ez a megszokás… nem tudom. Sokszor érezzük azt, hogy álló víz van. Sokszor kérdezik azt is, miért nincs már baba. Folyamatos kérdés ez felém is

 – mondta a Csilla. Majd arra kérte Lakatos Leventét, ő legyen kedves ne kérdezzen rá a babatémára.

Ez már kicsit… Már mindenhol elmondtam, amit akartam. Szóval felmerül bennünk is, hogy mit kellene, hogy kellene javítani

 – váltott témát a műsorvezetőnő. Majd a beszélgetés során, amikor felmerült, hogy egy kapcsolat előrehaladtával két ember más minőségben képes szeretni egymást, úgy fogalmazott: 

Nem gondolnám, hogy Zsolti szerelmes lenne belém ennyi idő után. És hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is szerelmes, mert hogy?! Ez ugye kémia.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában