Helyi bulvár, celeb

2024.04.12. 07:36

Óriási örömhírt kapott a TV2 Tiszacsegén élő sztárja – videóval

Negyedik gyermekével várandós Sebestyén Katja, a jövevénynek már a nemét is tudni.

Haon.hu

Sebestyén Katja már azt is eldöntötte, csak augusztusig vállal fellépéseket

Forrás: Facebook / Sebestyén Katja

Váratlan, de annál jobb hírt kapott a Tiszacsegén élő Sebestyén Katja és párja: a Sztárban sztár leszek! első évadának döntőse 42 évesen újra babát vár, számolt be a Ripost a TV2 reggeli műsora nyomán. A pár a cikk szerint tervezte a jövevényt, de Katjának a 12. hétig fogalma sem volt a várandósságról. Mivel épp saját kezükkel újítják fel a házukat, sietniük kell, hogy mindennel készen legyenek a negyedik gyermekük érkezésére.

A pozitív teszt után a művésznő orvoshoz fordult, aki megerősítette a hírt, azonban mivel már a 12. hétben volt, rögtön több vizsgálatot is el kellett végezniük rajta. Az eredményei viszont tökéletesek lettek, az orvosok azt mondták neki, olyanok, mint egy 25 évesé. Már a baba nemét is tudni: a család kisfiúval gyarapszik majd.

Ez egy keretes szerkezet mint a Himnusz. Először fiam lett, aztán a két lányom és most megint fiam lesz

– mondta Sebestyén Katja, majd a felújítással kapcsolatos kihívásokra rátérve hozzátette: „egyik nap fellépésre jársz, másik nap burkolsz”. Most egyébként nyíregyházi nagykoncertjére készül, de azt már eldöntötte, hogy csak augusztus közepéig vállalja a fellépéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában