Kincsvadászok

2024.02.23. 21:51

Régi emlék tört elő az édesapjáról a Tankcsapda dobosának adás közben

Haon.hu

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa

Forrás: TV2

Igencsak színes azon tárgyak palettája, amik az utóbbi néhány hétben megfordultak a Kincsvadászok licitálói előtt, egyebek között kerámiatárgyak, festmények, bútorok és használati tárgyak is új gazdára találtak már a műsorban – olvasható a Tények közlésében.

Mint írják, csütörtök este egy több mint 100 éves kerámia mosdótállal érkezett Eszter a szakértők elé, ami bár Kelen Anna szerint több helyen zománchibás volt, és nem volt teljesen szimmetrikus a teteje, a licitálóknak ennek ellenére is felketette az érdeklődését. Többen megvizsgálták közelebbről, és megállapították, hogy valószínűleg egy gyártáshibás darabról lehet szó.

Erre a kijelentésre viszont a debreceni születésű Fejes Tamásnak eszébe jutott egy régi emlék, amit licitálótársaival is megosztott.

Rám mondta apám mindig, hogy gyártáshibás vagyok

– mondta a a Tankcsapda dobosa, a múlt hallatán pedig mindenki ledöbbent.

Habár a szépséghibás tárgy licitálásából végül három szakértő azonnal kiszállt, az elképzelt álomár felett, összesen 100 ezer forintért talált gazdára Fertőszögi Péternél. Az eladó azt is elárulta, hogy a kapott összegből férjével a hegyekbe szeretne menni kirándulni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában