Helyi bulvár, celeb

2023.11.01. 10:07

Kellemetlen: halloweeni bulira indult, a rendőrségen kötött ki Bódi Sylvi Balin

A tánctéren lopták meg a szépséget, bosszantó történetét Instagramján osztotta meg.

Haon.hu

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Balira utazott a napokban Bódi Sylvi, de a hajdúsági kötődésű playmate-et már az első ott töltött napján bosszantó kellemetlenség érte, szúrta ki az Origo. A szépség Insta-posztja szerint barátnőjével együtt, horror-Barbie-nak és szexi gésának öltözve egy halloweeni bulin szórakoztak, de aztán az események váratlan fordulatot vettek.

Amikor a tánctéren átvonulva a mosdó felé vettük az irányt, valaki kilopta a táskámból a telefonomat... Az egész egy szempillantás alatt történt. Mentünk át a táncoló tömegen, hirtelen azt éreztem mintha megakadt volna valamin a táskám, mintha rángatnák... Azonnal rossz érzés fogott el, gyorsan hátranéztem és azonnal a táskámért nyúltam, és rögtön éreztem, hogy egy telefon mínusz

– írta a közösségi oldalon Bódi Sylvi, aki próbált rájönni, ki lehetett, de posztja szerint csapatban csinálhatták profi zsebtolvajok, mert háromfelé széledtek szét a táncoló tömegben.

Semmit nem lehetett tenni, mint jelenteni a securitynak meg később a rendőrségen. Mindkét helyen mondták, hogyez sajnos elég gyakran fordul elő mostanság...Nagyon szomorú ez, már maga a tény is, hogy emberek lopnak...egy csomó bosszúságot okozva ezzel azoknak, akiktől eltulajdonítják a telefonjaikat, hiszen manapság a fél életünk a telefonban van

 - tette hozzá.

Azt is írta, nem csak ő járt így, több barátjának is ellopták a telefonját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában