Közlekedés

2023.06.28. 11:09

„Neked mentem a Csapó utcán!” – ismerte be tettét a fiatal nő

Ilyet ritkán látni manapság, viszont az autósok örülhetnek, Debrecenben vannak jóindulatú sofőrök.

A Csapó utcán álló autót érte kisebb kár

Forrás: Facebook

Nem mindennapi bejegyzés jött velünk szembe kedden délután a Debrecenben Hallottam nevű zárt cívisvárosi facebook-csoportban. Egy fiatal nő posztolt egy képet, amihez a következőt írta: „Neked mentem a Csapó utcán. Eső van, a cetli nagy valószínűséggel el fog ázni. Ha látsz sérülést, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.” A fotót közzétevő nő minden bizonnyal azért így tett, mert tartott attól, a délutáni eső eláztatja a cetlit, a sofőr pedig nem fogja tudni elérni őt. 

Jelentkezett végül az autó tulajdonosa, a jövő héten fogjuk teljesen átbeszélni a történteket, mert állítólag a visszapillantó tükröt kaptam el, ami tuti biztos, mert az én kocsim is koppant, azon kívül semmi nagyobb kár nincs

 – fogalmazott a Haon érdeklődésére a bejegyzést közzétevő nő. Hozzátette: igazából vizes úton adott kicsivel nagyobb gázt, ezért csúszhatott meg, magát hibáztatja. Így tiszta a lelkiismerete.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában