Bulvár

2023.06.18. 09:00

Húzott egy váratlant, újra férjhez ment a debreceni szépség

A kommentelők egy része szerint ez már talán túlzás.

Dobó Ági és párja, Kis Csaba

Forrás: MW-archív

Dobó Ági és Kis Csaba harmadszor is kimondta a boldogító igent, erről a BorsOnline írt a debreceni szépségkirálynő Instagram-posztja nyomán. A pár már 13 éve van együtt, 2021 novemberében egy szűkkörű szertartást tartottak, majd tavaly júliusban egy óriási buli keretein belül ismét egybekeltek. A Bors cikke szerint most, harmadjára ugyanabban a Birin lévő kúriában házasodtak ismét össze, mint tavaly.

Úgy döntöttünk, újra igent mondunk idén is: egymásra. Már a kapu nyitásakor a torkomban dobogott a szívem, ugyanazzal a bizsergetően jó érzéssel, amivel egy évvel ezelőtt érkeztem meg a nagy napunkra. És ahogyan megláttam magam előtt a legszebb, legtökéletesebb helyet, ahol csak esküdhettünk volna, fogalmazódott csak meg bennem egy év elteltével, hogy ha egyetlen egy szóval kellene illetni az esküvőnket, az biztosan a mámor lenne!

– írta a posztban Dobó Ági.

Bár rajongói között akadtak, akik ezt azért már túlzásnak tartották, harmadjára is rengeteg gratulációt kaptak, írta a lap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában