Bikinis kép

2023.03.14. 11:28

Így lett hernyóból pillangó a debreceni „popsikirálynő”

Bódi Sylvit káprázatos pillanatban kapták lencsevégre.

Csodás fotó készült a debreceni származású szépségről

Forrás: Bódi Sylvi-Archív

A közösségi oldalán Bódi Sylvi nem fukarkodik a szörfös képek megosztását illetően. Szebbnél szebb fotókat és különleges látószögből készült, igazi művészi alkotásokat tölt fel a Balin töltött vakációjáról. A debreceni modell most egy pink fürdőruhás víz alatti fotót osztott meg, ahol sellőmozdulattal veti bele magát a szörfdeszkájával az óceánba. A gyönyörű, égszínkék tiszta vízben jól kivehető Sylvi kecses alakja, melyet már párszor megmutatott az Instagram-oldalán.

Korábbi posztjaiból kiderült, hogy imádja a természetet, és a fotó mellé is egy „földi” idézetet választott Kurt Tepperwein Illúziók nélkül című könyvéből. – Amint a hernyó úgy érzi, hogy valami új akar lenni, bebábozódik, és visszavonul a gubójába. A gubó csendjében megtörténik az átváltozás: megszületik a pillangó. Amint a pillangó megszületett, a hernyó már nem lehet többé hernyó. Egyszerűen már nem létezik. Pillangóvá vált, és egyelőre fogalma sincs, hogyan kell repülni. Fél attól, hogy leesik, és megpróbál mászni a levegőben, ahogyan eddig a földön tette. Régi tapasztalatai már nincsenek a hasznára, ezért meg kell tanulnia repülni. 

Abban a pillanatban, amint felismeri, hogy pillangó, azaz azonosul saját magával, ez már nem is lesz olyan nehéz. Eddigi léte fölé emelkedik, és megtanulja élvezni a repülést. Új kihívásokkal találkozik: új kockázatokkal, új lehetőségekkel és egy új élettel – egy élettel, ami a lét egy másik szintjén található. Annak a hernyónak, amelyik élni akar, pillangóvá kell válnia

 – írta a posztban Sylvi.

A dicsérő kommentek nem maradtak el a fotó mellett, valaki istennőként jellemzi, volt, aki szerint élete képét sikerült lencsevégre kapni, de a hozzászólások között egy franciául írt kommentben az áll, Sylvin látszik, hogy elemében van és a víz a második otthona.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában