Foci-vb 2022

2022.11.23. 07:32

Rosszabb napjaimon is bekerülnék a katari 11-be – mondja a debreceni műsorvezető

Akram Afif, a katariak játékosa az ecuador elleni vasárnapi nyitómeccsen

Forrás: AFP

Megkezdődött a katari labdarúgó-világbajnokság, melyet természetesen a hazai sztárok is figyelemmel kísérnek. A Ripost néhányukat meg is szólaltatta, többek között hajdú-bihari kötődésű hírességek is elmondták a véleményüket.

Szebeni István, a TV2 Tények műsorvezetője megosztotta, hogy a spanyoloknak és a portugáloknak szurkol, szerinte a két csapatnak van esélye a győzelemre.

„Cristiano Ronaldo méltatlan helyzetbe került. Szurkolok neki. Sehol nem becsülik meg az értékeket, az ikonokat. Remélem, ez az ő vb-je lesz, és fog tudni bizonyítani” – vélekedett.

Szebeni István
Forrás: Napló-archív

Szebeni István úgy fogalmazott, reméli, tényleg az győz, aki megérdemli, és lemorzsolódnak azok a csapatok, akiknek nincs keresnivalójuk a világbajnokságon.

Rosszabb napjaimon is odaférnék a katari 11-be

– mondta nevetve a műsorvezető, aki a Debrecen labdarúgócsapatának kommunikációs és PR-vezetője is.

Megyeri Csilláék várták a vb-t

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt napok óta foci lázban égnek. Az üzletasszony elismeréssel nyilatkozott a sportolókról.

„Lenyűgöző, hogy kitartással és kemény munkával milyen nagyszerű eredményeket érnek el. Zsolti, a párom imádja a focit, kint volt a Görögország elleni meccsen a barátaival. Szerinte a világbajnokságon a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek, de drukkol a francia válogatottnak is” – mondta.

Megyeri Csilla
Forrás: MW-archív

Csilla nem kifejezetten Ronaldo-rajongó, de nagyon tiszteli a sztárt.

Mélyszegénységből jött, kitartással, akarattal és tehetséggel eljutott a csúcsra. Inspiráló és motiváló lehet mindenki számára. Nem felejtette el, honnan jött, sokat segít a szegényeken. Ez a sikertörténet engem motivál és biztos gyerekek millióit is a világon

– zárta szavait a hajdú-bihari kötődésű influenszer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában